Privacy

Privacy website

Duivelseiland Fotografie Producties vindt het van essentieel belang dat de persoonlijke gegevens van onze klanten op de Duivelseiland Fotografie Producties website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en beveiligd. Voorop staat dat wij ons in alle gevallen houden aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Duivelseiland Fotografie Producties gebruikt de persoonsgegevens om de volgende diensten te leveren:
Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 

Geen commercieel gebruik van gegevens door derden:

Duivelseiland Fotografie Producties zal geen persoonsgegevens verstrekken. Mocht zich dat voordoen, dan zullen wij ons uiteraard ook bij deze wettelijke verplichting houden aan de eisen zoals deze door de Wet bescherming persoonsgegevens zijn vastgesteld.

 

Klikgedrag:

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren, zodat Duivelseiland Fotografie Producties haar dienstverlening verder kan optimaliseren. Deze gegevens worden overigens geheel anoniem verwerkt.

 

Gebruik van Cookies:

Op deze website worden door Duivelseiland Fotografie Producties bezoekgegevens bijgehouden om de belangstelling voor de verschillende onderdelen van de site te meten. Hierdoor kan Duivelseiland Fotografie Producties de website aanpassen aan de belangstelling en ervaringen van bezoekers. Duivelseiland Fotografie Producties maakt gebruik van cookies om de bezoekgegevens bij te houden en de toegang tot de website voor u gemakkelijker te maken. Een cookie is een klein bestand dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Als u niet wilt dat wij cookies gebruiken, kunt u in uw browser kiezen voor de optie ‘cookies off’.
Als u de cookies accepteert, zullen zij gedurende vijf jaar in uw computer blijven, tenzij u de cookies verwijdert.
Het uitzetten van cookies kan uw gebruik van onze website en diensten beperken.

 

Privacybeleid van derden:

Op de website van Duivelseiland Fotografie Producties treft u een aantal links aan naar andere, niet bij Duivelseiland Fotografie Producties behorende, websites. Duivelseiland Fotografie Producties kan geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de wijze waarop deze partijen omgaan met persoonsgegevens. Wij adviseren u daarom om u altijd op de hoogte te stellen van het privacybeleid van deze partijen of om contact met hen op te nemen voor een nadere toelichting op hun beleid rond het gebruik van persoonlijke gegevens.