Creatieve
food fotografie en film studio

Onze missie is om alle zintuigen te prikkelen met een inspirerende, creatieve en visuele beleving: Get Everybody Hungry! We vinden inspiratie in creatief denken, innovaties en mooie uitdagingen voor commerciële merken. In onze full-service food fotografie en film studio bieden we je alles voor de allerlekkerste producties!

Creatieve food fotografie en film studio

Welkom bij Duivelseiland. Al jaren een creatieve food fotografie en film studio waar ervaring en expertise, professionele food fotografen, foodstylisten en receptontwikkelaars samen komen. Door ontwikkeling en innovatie zijn we op de hoogte van de laatste trends; smakelijke food fotografie is onze passie!

Gedreven door het maken van écht smakelijke beelden zijn we ons blijven verdiepen en ontwikkelen op het gebied van licht, trends en apparatuur én werken we samen met de beste stylisten & foodstylisten in onze eigen food fotografie en film studio. We hebben een bekwaam, toegewijd team om ons heen verzameld van professionals met oog voor detail. Samen verzorgen wij producties van food fotografie en foodfilm voor (print)reclame, tv-commercials, social campagnes, redactie, lifestyle, packshots, menukaarten, culinaire beeldverslagen, animaties, etc voor verschillende (bekende) merken. We streven ernaar om met onze creatieve food fotografie en film studio altijd up-to-date te zijn, zodat we juist ook innovatief en verrassend kunnen werken. 

 

Professionele food fotografie en film studio combinatie

We onderscheiden onszelf met creatief gebruik van het juiste licht op de juiste manier, de beste apparatuur, oog voor detail en innovatieve oplossingen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om in onze food fotografie en film studio foto én film tegelijkertijd te schieten. Met een, door onszelf ontwikkelde, techniek kunnen we de belichting inregelen opdat we motion vrijwel gelijktijdig kunnen schieten. Een uniek aanbod, want zo kunnen er budgetten efficiënter gebruikt worden!

 

De food fotografie en film studio zelf

Onze daglichtstudio in het hart van Amsterdam biedt een uitgelezen mogelijkheid om ook met natuurlijk licht de allerbeste foto’s en video’s te maken. Een fijne en interessante optie die niet in elke food fotografie en film studio aanwezig is. De kwaliteit hiervan is terug te vinden in de foto’s en video’s en draagt bij aan de hoge standaard die wij altijd van onze producties eisen. Daarnaast faciliteert onze studio een volwaardige in-house keuken, waardoor we snel kunnen schakelen met foodstylisten. Indien gewenst kunnen wij ook op locatie fotograferen. Zelfs locaties scouten behoort tot de mogelijkheden. We hebben een groot netwerk waarmee we samenwerken, waardoor elke wens benaderd kan worden.

De full-service food fotografie en film studio biedt professionele oplossingen voor de verschillende facetten van een productie. We bedenken concepten, recepten, gerechten en styling. Daarnaast beschikken we over een groot assortiment ondergronden, achtergronden, props, servies en bestek. Niets is te gek en dat maakt elke foodproductie, elke foodfoto en elke foodvideo bij ons uniek. Wil je meer informatie over onze creatieve food fotografie en film studio; klik dan door naar onze foodfotografiestudio.

Ben je opzoek naar een food fotograaf die jouw productie naar een hoger niveau kan tillen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We want to get everybody hungry! Neem contact met ons op; wij zetten de koffie klaar!