"Lekker eten in stijl"

Styling

Wordt een gerecht in een setting geplaatst, dan vormt de styling automatisch onderdeel van de fotoshoot. Bij styling wordt een concept bedacht voor de achtergrond, de omgeving waarbinnen het gerecht zich op de foto bevindt. Vaak is dit een gedekte tafel, maar het kan ook een keuken of iets totaal anders zijn. Een stukje servet of een broodplank in beeld kan al een wereld van verschil maken.

We zetten styling in voor diverse vormen van fotografie; voor televisiecommercials, online, magazines en verpakkingsmaterialen. De stijl die bij de uiting past heeft alles te maken met de doelgroep waarvoor hij bedoeld is. En met de huidige trends. Het werk van de stylist is dan ook te vergelijken met dat van de make-up artist. Creatief, innovatief, trends volgend en smaak makend.

De stylisten waarmee wij werken weten als geen ander een idee om te zetten in een beeld met behulp van de juiste props. En dat beeld is onderscheidend, pakkend en vanzelfsprekend ook fraai. We zien zoveel foto’s en andere beelden van gerechten, voedingsproducten en drinken om ons heen, dat het een kunst is om tussen al die beelden op te vallen.