Ons team

"Foodfotografen & Productiemanagers"

Onze foodfotografen en productiemanagers vormen een hecht team dat uitermate prettig en heel informeel met elkaar samenwerkt. Naast dit vaste team zijn er nog tal van freelancers waarmee wij op vaste basis nauw samenwerken. Altijd in een informatieve setting, met veel respect voor elkaars werk.

Tamara

Productie

Na een serie zeer uitlopende carrières werk ik inmiddels sinds 2012 bij Duivelseiland.

Mijn taken: allesbehalve fotografie. Wel verantwoordelijk voor de planning, organisatie, administratie, offreren/factureren en heel veel gezelligheid.

Melanie

Fotografie

Ik ben Duivelseiland ingezetene sinds 2010.

Ik hou van het onverwachte; dit kan een plotseling lachend kindje, de binnenvallende zon of een mooi vallend blaadje sla zijn. Maar van een paar nieuwe schoenen, Johnny Cash en vakantie in Frankrijk word ik ook heel blij.

Laura
Film Fotografie

Ik ben neergestreken vanuit het inspirerende Italië en ik ben gespecialiseerd in het creëren van film voor brand-identity.

Ik ben sterk in het visualiseren van emotie en sfeer op een simpele en directe wijze.

Meer van Laura:

Herman

Heleboel

Wat begon met fotografie in 1990 is inmiddels veranderd in een hele digitale wereld.

Voor mij staat één ding overeind: lekkere plaatjes maken, of het nu fotografie is of film, is het leukste wat er is! Dat samendoen met een fijn team maakt iedere dag tot een feestje.

Stefanie

Marketing- & accountmanager

Mijn passie is terug te vinden in creatieve marketing & communicatie. Daarnaast kom ik graag met mensen in contact.

Mijn hobby's zijn mijn kids, sporten, skiën, lekker eten; het welbekende plaatje. Werken bij Duivelseiland prikkelt al mijn zintuigen en ik heb voor de lunch vaak al honger!