OVER ONS

Wij houden van lekker eten, maar nog meer om er foto’s van te maken.

De fotografen en productiemanagers van Duivelseiland vormen een hecht team dat op een informele manier met elkaar omgaat. We hebben in ons werkgebied Amsterdam een groot netwerk van (vaste) zzp’ers waarmee we nauw samenwerken. Het werken in een ontspannen, gemoedelijke sfeer ervaren wij elke dag weer als bevorderlijk voor de kwaliteit die we leveren. Er is veel ruimte voor creativiteit, eigen inbreng en ideeën.

ONS TEAM

Wij stellen voor iedere opdracht projectteams samen met twee of meerdere professionals uit ons team en de betrokkenen vanuit onze opdrachtgever. Heldere communicatie en goed overleg staan aan de basis van onze samenwerking en we streven altijd naar het hoogst haalbare eindresultaat en – vanzelfsprekend – een trotse, tevreden klant.

Over ons team

ONZE GESCHIEDENIS

In het jaar 1970 werd de basis gelegd voor wat nu Duivelseiland Culinaire Fotografieproducties is. Fotograaf Frans Koene startte een fotostudio in Amsterdam, waar later Herman Heuvink in zijn jonge jaren stage kwam lopen. Hier nam culinaire fotografie zijn eerste vormen aan; een passie die de beide fotografen ook later weer bij elkaar bracht.

Over onze geschiedenis

OPDRACHTGEVERS