ONS TEAM

Foodfotografen & Productiemanagers

Onze foodfotografen en productiemanagers vormen een hecht team dat uitermate prettig en heel informeel met elkaar samenwerkt. Naast dit vaste team zijn er nog tal van freelancers waarmee wij op vaste basis nauw samenwerken. Altijd in een informatieve setting, met veel respect voor elkaars werk.

Herman

Fotograaf

Sinds Herman begon in 1990 is er aardig wat veranderd in de fotografie. In deze inmiddels digitale wereld staat voor Herman nog één ding overeind: lekkere plaatjes maken is het leukste wat er is! Dat samen met een fijn team doen maakt iedere dag tot een feestje.

Melanie

Fotograaf

Duivelseilandbewoner sinds 2010. Mel houdt van het onverwachte; dit kan een plotseling toch lachend kindje, de binnenvallende zon of een mooi vallend blaadje sla zijn. Maar van een goed paar schoenen, Johnny Cash en vakantie in Frankrijk wordt zij ook heel blij!

Tamara

Productiemanager

Na een serie zeer uiteenlopende carrières werkt Tamara inmiddels 2012 bij Duivelseiland. Haar taken: alles behalve de fotografie. Samen met Milou is zij verantwoordelijk voor de planning, organisatie, administratie, offreren/factureren en heel veel gezelligheid.

Milou

Productiemanager

Het nieuwste familielid, sinds 2015 is Milou het team komen versterken. Met heel veel plezier! De combinatie van professionaliteit, kwaliteit en passie aan de ene kant en gezelligheid en laagdrempeligheid aan de andere kant, geeft de studio een unieke, fijne sfeer. Regelen, bellen, productie, lunchen, koffie, organisatie en alles wat daar bij hoort!