Fotostudio

Inhouse Styling

Keuken

Product

Lifestyle

Sfeer

Packaging

Fotostudio

"We hebben een heerlijke ruime studio van 175m2 die van alle gemakken is voorzien"

Onze fotostudio is ruim en heeft zowel de mogelijkheid om met daglicht te werken als alle mogelijk nodige verlichting om elk soort licht te creëren. Daarnaast is de studio van alle gemakken en technische middelen voorzien om de hoogste kwaliteit beeld te kunnen leveren.

Lees meer

Inhouse styling

"Onze studio is volledig ingericht op foodfotografie; we hebben stylingaccessoires in overvloed!"

We hebben een groot assortiment accessoires en keukenbenodigdheden in onze studio. Samen met de stylisten wordt daar gretig gebruik van gemaakt. Dat houdt de lijnen extra kort en zorgt ervoor dat we nog sneller en efficiënter kunnen werken.

Lees meer

Keuken

"Het hart van de studio is onze keuken; daar komt alles samen"

Wie zich specialiseert in foodfotografie kan niet zonder een ruime keuken met professionele apparatuur en al het mogelijk nodige keukengerei. Daar hebben wij dan ook flink in geïnvesteerd en we zijn enorm trots op het resultaat. Niet alleen tijdens de shoots, maar ook elke lunch genieten we daar met volle teugen van!

Lees meer

Productfotografie

"Het product is de held die wij optimaal in de schijnwerpers plaatsen"

Bij productfotografie brengen wij de essentie van het product haarscherp in beeld. We gaan hierbij op zoek naar de kerneigenschappen van producten en vergroten deze uit, zodat ze altijd op een levendige manier worden afgebeeld.

Lees meer

Lifestyle fotografie

"Fotografie die zich verplaatst in het leven van de doelgroep"

Zien eten doet eten. Die herkenbaarheid is de kracht van lifestyle fotografie. Door een scène te creëren waarin de toeschouwer zich thuis voelt komen beeld en boodschap sterker aan. En dat niet alleen: ze blijven ook veel beter hangen.

Lees meer

Sfeerfotografie

"De ongrijpbare sfeer van een product tastbaar maken"

Ieder product heeft een eigen sfeer. Dat is ook voor iedereen duidelijk. Bij sfeerfotografie brengen we precies die beleving in beeld, zodat het gevoel dat bij het product hoort direct goed aankomt bij de toeschouwer. Wat het product ook is.

Lees meer

Packaging fotografie

"Het juiste beeld voor iedere verpakking"

Een verpakking moet laten zien waarom een product de moeite waard is. De kernwaarden en de bijzondere eigenschappen moeten zichtbaar zijn, zodat het product in al zijn verschijningsvormen sterk en overtuigend overkomt.

Lees meer