"Onze creatieve thuisbasis"

Fotostudio

Onze fotostudio is onze thuisbasis vanwaar wij de meest uiteenlopende fotoshoots op gebied van foodfotografie kunnen realiseren. We werken hard, maar altijd met plezier, en streven bij de uitvoering van iedere opdracht naar het hoogst haalbare resultaat. De fotostudio is een creatieve werkplek die van alle nodige technische en ondersteunende gemakken is voorzien.

In onze fotostudio hebben wij twee ruime sets en de mogelijkheid een (kleinere) derde te creëren. Binnen de sets kunnen we met verschillende aanwezige achtergrondwanden werken, met een grote diversiteit aan ondergronden en met accessoires in vele stijlen. Voor een breed scala aan fotoproducties hebben wij de nodige kennis, ervaring, techniek en stylingelementen in huis.

In de fotostudio van Duivelseiland werken twee vaste fotografen met jarenlange ervaring in foodfotografie; op gebied van zowel productfotografie als lifestyle fotografie. Als geen ander weten zij een wereld te scheppen waarin het product als een ware held regeert en weten zij werelden te creëren waarnaar je als toeschouwer alleen maar hongerig kunt snakken.