"De beleving van smaak"

Lifestyle fotografie

Eten en drinken spelen een belangrijk rol binnen ons dagelijks leven. Daar maken we slim gebruik van in onze lifestyle fotografie. We creëren hierbij settings die uit het leven gegrepen zijn. Een ontbijttafel, een picknick of barbecue met vrienden. Deze stylen we tot in de perfectie, zodat het een sfeervol plaatje wordt waar je als toeschouwer graag deel van wilt uitmaken.

Ook bij lifestyle fotografie speelt styling een heel belangrijke rol. Hoewel het totaalplaatje uit het leven gegrepen is, moet het tot in het kleinste detail kloppen en de kijker lekker maken. De fotografie hiervoor kan plaatsvinden in een van onze eigen studio’s, maar ook buiten de studio. Ook buiten de studio creëren we een professionele setting met de juiste belichting en techniek.

Bij lifestyle fotografie wordt vaak gewerkt met modellen. Wij hebben een groot netwerk van bureaus, fashionstylisten en visagisten waarmee wij samenwerken en hebben jarenlange ervaring in het fotograferen van modellen voor de meest uiteenlopende fotoshoots.